Soundtrack.bg

Том Харди се завръща за продължението на „Венъм“

Том Харди ще бъде на линия и за продължението на „Венъм“.

Въпреки някои негативни отзиви от страна на критици и фенове, „Венъм“ постигна сериозен успех в боксофиса, което и предначерта път за продължение на лентата. А вече можем да потвърдим, че британската звезда Том Харди отново ще влезе в ролята на журналиста Еди Брок, станал едно цяло с извънземния симбиот.

Новината за Харди бе потвърдена от продуцента Ейми Паскал, която заяви, че 41-годишният Харди ще бъде на линия и за продължението.

Ейми Паскал даде интервю пред изданието Fandango.

„Мога да кажа, че Том Харди ще се завърне, за да изиграе този персонаж така великолепно, както никой друг не може. Sony свършиха страхотна работа, създавайки този франчайз и давайки му живот и негов собствен свят. А колкото до Том Харди, вече всеки, който мисли за Венъм, ще мисли именно за Том Харди“.

Въпреки повечето негативни ревюта от критиката, „Венъм“ успя да привлече хората в киносалоните, заработвайки впечатляващите 855 милиона долара в боксофиса. При подобен успех, със сигурност продуцентите надали се интересуват от мнението на критиците. Все по-упорито се говори и за момент в бъдеще, в който „Венъм“ на Sony ще се преплете със „Спайдър-мен“ на Marvel, което би било истинска наслада за феновете.

Очаква се участие в продължението на „Венъм“ да вземе друго отлично познато име – Уди Харелсън. Той би трябвало да изиграе образа на Клетъс Касади, по-добре познат като Carnage. На този етап все още не е ясно, дали Рубен Флейшер ще режисира и втория филм.

От своя страна, Sony планират да дадат живот и на други персонажи от вселената на Спайдър-мен. Такива са Jackpot, Black Cat, Kraven the Hunter и Silver Sable. Преди време ви бяхме информирали, че вече се прави филм за Морбиус, в ролята на който ще влезе носителят на „Оскар“ Джаред Лето. Филмът следва да излезе на голям екран в края на месец юли следващата година.