Soundtrack.bg

Роб Халфорд прие идеята за филм, разказващ историята на Judas Priest

Фронтменът на Judas Priest Роб Халфорд призна, че би се радвал да види филм, посветен на бандата.

Музикалните биопици определено са на мода напоследък. „Бохемска рапсодия“ за Queen и Фреди Меркюри спечели четири статуетки „Оскар“, а скоро след това се появиха филми за Motley Crue и сър Елтън Джон. Вече очакваме и нов музикален биографичен филм, този път за леко шантавия Бой Джордж.

Фронтменът на хеви метъл легендите Judas Priest Роб Халфорд призна в интервю, че определено би дал съгласието си за филм, разказващ за миналото на неговата банда. А определено има какво да се разкаже, имайки предвид, че Judas Priest са вече в петото десетилетие на своето съществуване. Според думите на самия Халфорд, има много неща за групата, които феновете не знаят в настоящия момент.

„Имало е доста неодобрени от нас документални филми за Judas Priest, но нито един не е бил на нивото на „Бохемска рапсодия“, започна Халфорд. Той призна, че все още не е гледал The Dirt за Motley Crue, но добави, че със сигурност ще го направи скоро, тъй като е един от феновете на Motley Crue.

Прочетете още: Десетте любими албума на Роб Халфорд

„Ние от Judas Priest имахме много интересен живот. Ние сме една от най-дълго оцелелите и все още функциониращи банди. Голяма част от историята ни е документирана, но много от нея не е позната“, добави фронтменът на легендарните британци.

Попитан, дали все пак ще има подобен филм и има ли реални планове за това, Халфорд отговори загадъчно: „Ще трябва да почакаме и да видим.“

Основани през далечната 1969 година в Уест Бромич, Англия, Judas Priest са считани за една от най-големите групи в историята на хеви метъл жанра. Бандата има издадени 18 студийни албума до този момент, продължавайки да създава музика и до днес. През миналата година българските фенове отново имаха възможността да ги чуят на живо на фестивала Hills of Rock.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY