Soundtrack.bg

Първи геймплей трейлър на новата игра по „Междузвездни войни“

Star Wars Jedi: Fallen Order е очаквана с огромен интерес и има защо.

Най-сетне можем да видим първи геймплей трейлър на Star Wars Jedi: Fallen Order – изцяло сингъл плейър играта на EA, базирана върху вселената на „Междузвездни войни“.

В нея виждаме в действие главния герой в заглавието – джедаят Кал Кестис, като кадрите са от момент, в който вече са изминали три часа от кампанията. Играта намира Кал в момент, в който той вече не е ученик, но все още не е и изцяло джедай. Геймплей трейлърът ни отвежда на планетата на уукитата Кашийк, където има поробени уукита, които Кал трябва да освободи. Той е придружаван от очарователния малък дроид BD-1, който стои на раменете му и винаги е готов да помогне с каквото може.

В трейлъра виждаме и познато лице от спиноф филма Rogue One. Това е Соу Герера, който бе изигран на големия екран от носителя на „Оскар“ Форест Уитакър. Самият Уитакър е дал гласа си за образа на Соу и в играта, което я прави още по-автентична в случая.

Актьорът, върху който е базиран образът на младия джедай Кал Кестис, е Камерън Монаган, познат от сериалите „Готъм“ и „Безсрамници“. В случая Кал е един от последните оцелели джедаи след зловещата Заповед 66 от „Епизод III: Отмъщението на ситите“, сложила край на Ордена на джедаите.

От EA обещават едно пълноценно сингъл плейър приключение, наблягащо върху добрата история. От компанията обещават също така, че няма да има и никакви микротранзакции, за разлика от мултиплейър базираната Star Wars: Battlefront. Истината е, че отдавна чакахме ново качествено сингъл плейър изживяване с марката „Междузвездни войни“, като сме повече от щастливи, че ще имаме възможността да се потопим във вълнуващия свят, създаден от Джордж Лукас.

Star Wars Jedi: Fallen Order ще бъде достъпна на PlayStation 4, PC и Xbox One на 15 ноември. А вие смятате ли да поиграете?