Soundtrack.bg

Нов трейлър на „Цар Лъв“ ни представя Бионсе като Нала

Walt Disney пусна нов трейлър на „Цар Лъв“, а звездата в него е поп дивата Бионсе.

„Аладин“ в момента се излъчва по кината в цял свят, а съвсем скоро ще можем да гледаме римейк и на друга вечна класика на Walt Disney – „Цар Лъв“.

Преди броени часове бе пуснат нов кратък трейлър на продукцията, благодарение на който можем за първи път да чуем поп звездата Бионсе в ролята на Нала.

„Цар Лъв“ бе създаден отново в лайв-екшън вариант, 25 години след премиерата на оригиналната анимация от 1994 година. Новият филм ще ни предложи един далеч по-съвременен поглед над прекрасната приказка, благодарение на CGI технологиите. Режисьор на лентата е Джон Фаврьо, който успешно създаде друг подобен римейк – „Книга за джунглата“.

Първият трейлър на „Цар Лъв“ се превърна в най-гледаният дебютен трейлър на Walt Disney за всички времена, което потвърждава, че интересът към филма е наистина огромен.

Както вече посочихме, поп иконата Бионсе влиза в ролята на Нара. Освен нея, участие в проекта имат още Доналд Глоувър, Сет Роугън, Джон Оливър, Ерик Андре, Джеймс Ърл Джоунс и други. Премиерата на филма е насрочена за 19 юли.

Скоро преди новият трейлър да бъде пуснат, Бионсе присъства на ежегодното събитие Wearable Art Gala, организирано от нейната майка. Певицата бе облечена в костюм, вдъхновен именно от „Цар Лъв“, като темата на вечерта бе „Пътешествие до земите на прайда“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

През миналата година сър Елтън Джон потвърди, че той и колегата му Тим Райс работят по нова песен, която ще бъде част от саундтрака на „Цар Лъв“. За британския музикант това не е нещо ново. През 1994 година той получи „Оскар“ за написаната от него песен за оригиналния филм.

Елтън Джон потвърди, че четири негови песни ще бъдат включени в новия филм, а финалните надписи ще бъдат показани с чисто ново парче, написано отново от него.

„Те се нуждаят от нова песен за финалните надписи. Четири от нашите песни ще бъдат включени във филма – ‘Can You Feel The Love Tonight’, ‘Hakuna Matata’, ‘I Just Can’t Wait To Be King’ и ‘Circle of Life’. След това следва и последната, завършваща песен.“

Джон добави, че се надява да работи с Бионсе относно тази финална песен. „Говорихме с хората на Бионсе. Надявам се, че аз, Тим и Бионсе ще можем да измислим нещо. Би било страхотно да работим с нея.“