Soundtrack.bg

Актьорът, играещ Бран Старк, сметнал финала на „троновете“ за майтап

Айзък Хемпстийд-Райт призна, че не е очаквал такъв завършек на „Игра на тронове“. Внимание, СПОЙЛЕРИ!

Вероятно вече сте гледали финала на „Игра на тронове“ и сте наясно със събитията. Далеч от очакваното за мнозина, Брандън Старк бе провъзгласен за нов крал на Вестерос. Това стана възможно след смъртта на Денерис Таргариен, която бе пронизана в сърцето от своя любим Джон Сноу.

Актьорът, играещ Бран – Айзък Хемпстийд-Райт призна, че самият той далеч не е очаквал подобен развой на събитията. И че именно неговият герой ще бъде провъзгласен за нов владетел на Седемте кралства.

„В този момент наистина си помислих, че това е шеговит сценарий. Смятах, че те са направили майтап, като са изпратили на всички актьори сценарии, в които техните герои сядат на Железния трон. Помислих си – „добра шега, момчета. О, почакай. Това всъщност е истинско?“

Много фенове на сериала не са доволни от финала на шоуто, но поне според Хемпстийд-Райт, това е напълно нормално.

„Не всички ще бъдат щастливи. Трудно е да завършиш толкова популярен сериал, без да вбесиш много хора. Ще има много разбити сърца“.

Младият актьор смята, че Бран Старк е добър избор на крал и той би управлявал мъдро Седемте кралства.

„Всъщност мисля, че той би бил добър крал. Вероятно на него му лиспват емоции, което е полезно качество за един крал или кралица. Но в същото време няма как да спориш с Бран, защото той знае всичко.“

Междувременно сигурно сте разбрали, че петицията на феновете осмият сезон да бъде заснет отново, вече премина границата от един милион подписани. Със сигурност финалният осми сезон на „Игра на тронове“ раздели зрителите по начин, по който до този момент не се бе случвало. Остава да почакаме и да видим на какво ниво ще бъдат спинофите от света на „Песен за огън и лед“, които HBO вече създава. Интересът към тях със сигурност ще бъде не по-малък.