Soundtrack.bg

Гледайте първи трейлър на новия сезон на „Западен свят“

HBO пусна първи трейлър на следващия сезон на касовия сериал „Западен свят“.

„Игра на тронове“ официално приключи с последния шести епизод от осми сезон. Разбира се, качеството на финалния сезон на шоуто е обект на съвсем друг разговор, но е факт, че разочарованите от завършека на иначе прекрасния сериал са хиляди.

Веднага след края на финалната серия на „троновете“, HBO пусна първи трейлър на третия сезон на друга своя касова продукция – „Западен свят“. Заедно с „Игра на тронове“, именно „Западен свят“ е най-амбициозната продукция на американската компания до този момент. Първите два сезона се отличиха с беузпречно качество, макар и мнозина да намират шоуто за твърде сложно и комплексно.

Дебютният трейлър на третия сезон на „Западен свят“ ни предоставя първи поглед над едно от новите лица в продукцията – Арън Пол. Звездата от хитовия Breaking Bad влиза в касовото шоу на HBO, а първият трейлър е със силно негово участие:

Следващият сезон на „Западен свят“ ще стартира през 2020 година. Той ще се различава сериозно от предходните два, напускайки пределите на добре познатите ни паркове, населявани от хуманоидни роботи. Кадрите от трейлъра ни позволяват да хвърлим добър поглед над футуристичната обстановка на света, който ще ни бъде предложен от авторите на сериала. Трейлърът е озвучаван от парчето „Brain Damage“ на великите Pink Floyd, а на нас ни е позволено да надникнем към вътрешните терзания на героя на Арън Пол.

Важен момент виждаме в самия край на трейлъра, когато персонажът на Пол се натъква на добре познатата ни от първите два сезона Долорес, отново играна от Евън Рейчъл Уд. Сред новите лица в шоуто ще бъде и френският актьор Венсан Касел, за което ви съобщихме наскоро.

Е, остава да видим, дали HBO ще запази високите стандарти на „Западен свят“, тъй като вече имаме донякъде лош опит с „Игра на тронове“. Трейлърът обаче наистина ни заинтригува.