Soundtrack.bg

Джаред Лето разкри дали отново ще играе Жокера

Ще бъде ли Джаред Лето отново Жокера във вселената на DC?

Носителят на „Оскар“ Джаред Лето влезе в култовия образ на Жокера само преди няколко години, участвайки във филма „Отряд самоубийци“. Лентата се представи повече от добре в боксофиса, но не бе оценена особено високо от страна на критика и фенове. Самият Лето впоследствие остана разочарован, че повечето негови сцени като Жокера бяха изрязани. И наистина – един от най-големите врагове на Батман почти нямаше екранно време в продукцията.

Въпреки че повечето фенове го определят като „най-слабия Жокер до момента“, Джаред Лето не крие намеренията си отново да изиграе образа.

„Определено отново бих изиграл Жокера“, заяви Лето пред Variety, добавяйки: „Всичко зависи от сценария и обстоятелствата, както винаги досега“.

Доскоро се говореше, че Жокера на Джаред Лето ще получи собствен спиноф филм, в който той да бъде главният герой. Впоследствие обаче проектът бе замразен от DC и Warner Bros, като засега не знаем дали скоро ще се стигне до неговото „съживяване“. За сметка на това, скоро ще видим нов филм, посветен изцяло на друг персонаж от „Отряд самоубийци“ – Харли Куин, изиграна страхотно от Марго Роби.

Много фенове смятат Жокера на Джаред Лето за най-слабия до момента

Междувременно режисьорът на „Пазители на галактиката“ Джеймс Гън застана зад римейк на „Отряд самоубийци“, който ще включва някои от актьорите в предишния филм. Все още обаче няма и дума относно евентуално участие на Лето в него.

Попитан дали ще участва в новия „Отряд самоубийци“, Лето отвърна: „Съмнявам се. Трябва да попитате тях“.

Междувременно с повишен интерес очакваме друг проект на DC, свързан с Жокера. В главната роля обаче ще видим Хоакин Финикс, а филмът ще бъде предистория на образа и ще ни разкаже как точно се е стигнало до неговото раждане. Преди време имахме възможността да видим и първи трейлър на продукцията. Е, със сигурност това ще бъде интересно.