Soundtrack.bg

Софи Търнър си дава почивка от актьорството

Звездата от „Игра на тронове“ и „X-Мен“ Софи Търнър си взима почивка.

В своите интервюта през годините Софи Търнър винаги е била откровена за битките си с безпокойството и депресията. Сега обаче актрисата разкрива, че ще си даде почивка от актьорството, за да се съсредоточи върху менталното си здраве.

“Всъщност все още съм в почивка”, казва пред д-р Фил МакГрау по време на гостуването си в подкаста “Phil in the Blanks”. “Взех си почивка от работата, за да се фокусирам върху менталното си здраве, защото ми се струва, че е важно. Почивам си и единствените работни ангажименти, които планирам, са свързани с финала на “Игра на тронове” и филма “Черен феникс”. Последният “Х Мен” ще излезе през юни и се подготвям за доста ангажименти тогава.”

Търнър, която печели световна слава на 13-годишна възраст, влизайки в ролята на Санса Старк в “Игра на тронове”, буквално израства пред прожекторите.

“Искам да правя много неща, при това не само свързани с кино индустрията. В момента имам истинско желание да отида в полицейска академия и да стана ченге. Очарована съм от криминалистиката и от това защо хората извършват престъпления, от разпитите и от това как можете да манипулирате думите си, за да накарате някой да признае нещо. Това е, което ме интересува.”

Актрисата, която миналото лято се сгоди, споделя, че годеникът ѝ Джо Джонас ѝ е помогнал да премине през менталните си проблеми – особено тогава, когато не е искала да излиза от вкъщи и да вижда никого.

“Не исках да виждам дори най-добрите си приятели. Щях да плача, да плача и да плача.” Софи допълва, че не е можела да напусне дома си и буквално не е имало нищо, което да иска да прави. “Сега се обичам повече или поне повече от преди. Сега съм с някого, който ме накара да осъзная, че имам качества. И предполагам, че когато някой ти казва всеки ден, че те обича, това те кара да разбереш причините за тези думи. И те кара да се обичаш малко повече.”