Soundtrack.bg

Чъки се завръща! (ВИДЕО)

Ужасяваща кукла Чъки се завръща в римейка на „Детска игра“.

Спомняте ли си ужасяващата кукла Чъки, мисълта за която е твърде вероятно да не ви е оставяла да спите спокойно навремето? Е, скоро ще можете отново да се сещате за него, защото Чъки се завръща през лятото… и е по-ужасяващ отвсякога.

Сигурно вече се досещате, че става въпрос за римейк на хоръра “Детска игра” от 1988 година. В ролята на самотното 13-годишно момче Анди Баркли, обладано от куклата убиец, влиза Гейбриъл Бейтман.

В оригиналната продукция Анди получаваше куклата от майка си, която я беше купила от бездомник. Няма как обаче през 2019 година филмът да не е осъвременен и този път става въпрос за кукла робот, която, както сигурно вече се досещате, излиза извън контрол.

Любопитно е, че актьорът, избран да озвучава зловещата играчка, е Марк Хамил. Ветеранът, познат като Люк Сайуокър от “Междузвездни войни”, публикува в Twitter кадър на Чъки, под който написа: “Той е повече от играчка… Той е най-добрият ти приятел.”. Месец по-рано актьорът пусна видео, в което споделя, че “няма търпение да даде живот на един толкова иконичен образ”. Веднага след това беше пуснат и трейлъра, който дава ясни заявки какво да очакваме от лентата.

“Детска игра” е дело на продуцентите на “То” Дейвид Каценбърг и Сет Греъм-Смит – друго иконично заглавие, което неотдавна беше по големите световни екрани.  Режисьор е Ларс Клевбърг, а сценарист – Тайлър Бъртън Смит.

В главните роли, освен младият Бейтман, ще видим още Обри Плаза, която влиза в ролята на майката на Анди, Брайън Тайри Хенри и Марлон Казади, които се превъплъщават в детектив Майк Норис и сина му Омар, Тим Матисън като изпълнителния директор на фирмата Kaslan Corp., произвела Чъки и др.

“Детска игра” ще направи премиерата си през юни, но не съвсем на Деня на детето, което със сигурност ще спаси някои родители от неволна грешка да заведат децата си на този не съвсем детски филм. Датата, на която се очаква по кината, е 21 юни 2019 година.