Soundtrack.bg

Фронтменът на Godsmack Съли Ърна стартира собствена фондация

Вокалистът на Godsmack Съли Ърна започва битка срещу психичните заболявания.

Не можем напълно да оправим света, но поне можем да опитаме да го направим по-добър. На това мнение е и фронтменът на Godsmack Съли Ърна, който официално стартира собствена благотворителна фондация.

Музикантът даде начало на фондацията Scars Foundation, чиято цел е да оказва помощ на хората, страдащи от психични заболявания. А както знаем, техният брой не е никак, никак малък. Една от целите на Scars Foundation е да подобри знанията на хората относно психичните заболявания, които често са съпровождани от обществени стигми. Също така, цели се осигуряването на „ресурси и инструменти“, чрез които да бъде помогнато на възможно най-голям брой болни хора.

„Белезите идват във всякакви форми“, заяви Съли Ърна, добавяйки: „Те са както физически, така и емоционални. Те травматизират и ни карат да се страхуваме от това, което хората биха могли да си помислят за нас. Но ВСИЧКИ ние сме несъвършени по някакъв начин. Това е, което ни прави перфектни и уникални! ВСЕКИ има нещо, което го прави несигурен или засрамен. Но вместо да крием тези неща, нека ги притежаваме и покажем на света! Ако всички ние носим белезите си шумно и гордо, други ще ни последват“.

Ето и видео обръщението, което Съли Ърна отправи към всички:

Както феновете на Godsmack може би са се досетили, името на фондацията е вдъхновено от баладичната „Under Your Scars“ от последния албум на американската банда. Въпросното парче вече е сред най-любимите на феновете от албума When Legends Rise, тъй като определено притежава много сила. Всеки един човек, който направи дарение за фондацията на Съли Ърна, ще получи и въпросната песен под формата на даунлоуд.

В края на миналия месец имахме удоволствието да слушаме Godsmack на живо и в България. Групата от Бостън гостува в столичната „Арена Армеец“, предлагайки страхотно шоу на публиката.