Soundtrack.bg

Дейвид Хаселхоф записва хеви метъл парчета за новия си албум

Култовият актьор от „Спасители на плажа“ е готов да ви атакува с тежко звучене в новия си албум.

Звездата от „Спасители на плажа“ и култово име в поп културата Дейвид Хаселхоф разкри, че работи върху някои „хеви метъл парчета“ за своя следващ албум.

Хаселхоф далеч не е ново име в света на музиката. Първият си албум той издава през далечната 1985 година. В момента той работи върху, забележете – своя 14-и поред албум. За последно екранният Мич Бюкянън издаде албума This Time Around през 2012 година. Три години по-късно той пусна сингъла „True Survivor“, който определено бе нещо епично:

Говорейки за звученето на своя следващ албум, Дейвид Хаселхоф – истинска икона на 80-те години, заяви, че можем да очакваме от него една наистина рязка промяна в жанровете.

„В момента работя върху някои хеви метъл песни за новия ми албум. Защо не?“, заяви ветеранът актьор и певец пред изданието Zeit.

Хаселхоф добави, че на този етап все още не е избрал име за новия си албум. „Все още нямам име, но трябва да се чете: „Всичко е позволено“. Аз правя всичко. Защото мога. Защото го искам“, заяви той, не без липса на самочувствие.

Изданието Loudwire от своя страна напомни, че Дейвид Хаселхоф винаги е казвал, че е фен на метъл музиката. През 2014 година той сподели и кои са някои от любимите му банди.

Харесват ми Iron Maiden и Metallica. Това е типът музика, който обичам да чувам“.

Дейвид Хаселхоф и хеви метъл – кой би предположил?

През 2017 година Хаселхоф отново напомни за себе си, включвайки се по малко странен начин към саундтрака на блокбъстъра „Пазители на галактиката“ на Marvel. Тогава той се включи с опит за рапиране в песента „Guardians Inferno“, написана лично от режисьора на филма Джеймс Гън. Общо взето, цялото нещо бе доста странно:

Е, това е всичко най-ново от света на легендата на съвременната поп култура Дейвид Хаселхоф. С интерес очакваме да чуем и неговите хеви метъл композиции.