Soundtrack.bg

Дейвид Харбър се присъединява към бъдещ проект на Marvel

Звездата от Stranger Things и „Хелбой“ Дейвид Харбър ще участва в лентата на Marvel „Черната вдовица“.

Името на американския актьор Дейвид Харбър нашумя сериозно напоследък, откакто той доби световна популярност с участието си в хитовия сериал на Netflix Stranger Things. Напоследък той се снима и в римейка на „Хелбой“, за което той посети и нашата страна. „Хелбой“ се очаква съвсем скоро по кино екраните.

Сега имаме и свежи новини, свързани с Дейвид Харбър. 43-годишният актьор ще се присъедини към един от бъдещите проекти на Marvel – „Черната вдовица“ със Скарлет Йохансон в главната роля. Ако сте гледали досегашните продукции от кино вселената на Marvel, то вероятно вече добре познавате образа на Наташа Романоф „Черната вдовица“ – бивш руски шпионин с впечатляващи умения, който се присъединява към „Отмъстителите“. Персонажът на Скарлет Йохансон ще можем да гледаме и в предстоящия блокбъстър Отмъстителите: Краят.

Подобно на „Капитан Марвел“, не само главната роля във филма е поета от жена, но и режисьорът ще бъде представител на нежния пол. Това е австралийката Кейт Шортленд, която през 2012 режисира отличния Lore, получил множество комплименти.

Дейвид Харбър в ролята си в Stranger Things

Все още нямаме информация, каква роля ще поеме Дейвид Харбър в „Черната вдовица“. На 12 април ще можем да го гледаме при премиерата на „Хелбой“, а през лятото той ще се завърне за предстоящия трети сезон на Stranger Things.

Междувременно стана ясно, че и друго голямо име ще се присъедини към предстоящия филм на Marvel. Това е добре познатата актриса Рейчъл Вайс, за която се очаква да има важна роля в проекта. В последно време Райс получи много комплименти за играта си като Сара Чърчил в The Favourite. През 2006 година Рейчъл Вайс спечели „Оскар“ за най-добра поддържаща женска роля във филма The Constant Garden.

Сред други добре познати имена, участващи във филма, е това на актрисата Флорънс Пю, която наскоро гледахме в Fighting With My Family.