Soundtrack.bg
жокер

Ето го и дългоочаквания първи трейлър на „Жокер“ (ВИДЕО)

Пуснаха така чакания първи трейлър на предстоящия филм за Жокера.

Как се е зародил Жокера – един от най-гениалните, опасни и дръзки престъпници в историята на Готъм? И същевременно един от най-големите врагове на Батман, един от истинските кошмари на Тъмния рицар. Отговори на тези въпроси трябва да получим от предстоящия филм „Жокер“ на режисьора Тод Филипс, където участие в главната роля има Хоакин Финикс. Именно той бе избран да изиграе ролята на неуспешен комик, който, отчаян от собствените си провали, губи разсъдъка си и се превръща в Жокера.

Вчера успяхме да видим първи постер на продукцията, а сега вече можем да видим и дългоочаквания първи трейлър. В него за първи път виждаме Хоакин Финикс в ролята на Артър Флек – нещастният мъж, който слага „щастливото си лице“ и завинаги променя живота си. И живота на мнозина други, ако трябва да сме честни.

Филмът е проект на DC, но няма да бъде част от т.нар. Разширена вселена на DC. По план студиото трябваше да продуцира два филма за Жокера, като в другия Джаред Лето трябваше да продължи ролята си от „Отряд самоубийци“, но в крайна сметка проектът с участието на Лето бе „замразен“. Може би за добро.

С кратка роля в „Жокер“ ще блесне легендарният Робърт Де Ниро, а участие в лентата взимат още Зази Бийтз, Марк Марън и други.

До момента режисьорът на филма Тод Филипс е най-вече познат с работата си по комедии като The Hangover, Starsky & Hutch и Old School, но сега Филипс коренно променя тона и атмосферата. Още от трейлъра добиваме представа, че би трябвало да очакваме един мрачен филм за супергерои, в който атмосферата ще бъде наистина напрегната. Освен режисьор, Тод Филипс е и сценарист на лентата.

„Жокер“ ще дебютира на голям екран на 4 октомври, а вие просто нямате причина да не гледате този филм. Сигурни сме, че ще си заслужава.