Soundtrack.bg

Килиан Мърфи се присъединява към продължението на „Нито звук“

Звездата от Peaky Blinders Килиан Мърфи ще участва във втората част на хоръра „Нито звук“.

Актьорът от 28 Days Later и Peaky Blinders Килиан Мърфи ще вземе участие в продължението на супер успешния хорър от 2018 година „Нито звук“. Новината бе потвърдена от изданието The Hollywood Reporter. Така Мърфи ще се присъедини към голямата звезда на продукцията Емили Блънт.

Все още няма детайли относно ролята на Мърфи, но се споменава, че той ще влезе в образа на „мъж с мистериозни намерения, който се присъединява към семейството“, съставено от майката Евелин (Емили Блънт) и децата Регън (Милисент Симъндс) и Маркъс (Ноа Жюп). Те също водят преговори да се завърнат за продължението на лентата.

Режисьор на филма отново ще бъде Джон Кразински – съпругът на Емили Блънт в реалния живот, който взе участие и в първата лента. Освен режисьор, той ще бъде и автор на сценария към филма.

Първата част на хоръра „Нито звук“ предизвика истински фурор

Вероятно повечето от вас са гледали първия филм и са запознати с това, което се случва. Но ако не сте, ето с няколко думи за какво става въпрос. Историята разказва за постапокалиптично време на Земята. Планетата ни е нападната от извънземни същества, които не разполагат със зрение, но се ориентират брилянтно дори при най-малкия звук. Това задължава оцелелите хора да живеят в пълна и абсолютна тишина, ако искат да запазят живота си. Както обаче се досещате, често нещата се объркват жестоко.

Първият филм предизвика истински фурор. Лентата разполагаше със сравнително нисък бюджет, но се хареса на зрителите и се представи блестящо в боксофиса. С оглед на всичкия този успех, изглеждаше просто задължително да видим и продължение на първия филм. Спокойно можем да кажем, че това бе един от отлично направените хоръри за последните години.

Продължението на „Нито звук“ ще можем да гледаме на 15 май 2020 година, за когато е насрочена премиерата на лентата.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.