Soundtrack.bg

Мейси Уилямс обеща “много смърт” във финалния сезон на “троновете”

Ще видим много смърт в осми сезон на “Игра на тронове”, обещава Мейси Уилямс.

Остават по-малко от три седмици до едно от големите събития на годината, а именно – премиерата на финалния осми сезон на епичния сериал на HBO “Игра на тронове”. С малко оставащо време дотогава, започваме да научаваме все повече детайли относно това, което предстои да видим.

Британската актриса Мейси Уилямс, която в “Игра на тронове” играе ролята на Аря Старк, обещава да видим “много смърт” в последния сезон на сериала. Разбира се, това далеч не е учудващо – смъртта винаги е била неразривно свързана с различните сюжетни линии във фентъзи епоса. Огромен брой герои вече напуснаха света на Седемте кралства, намирайки смъртта си по често брутален начин. И сега няма да бъде по-различно, когато цялата история ще завърши и ще намери своя епилог.

Мейси Уилямс говори пред изданието Entertainment Weekly, давайки едно солидно обещание на зрителите: “През тази година ще има много смърт.”

Пред EW Уилямс добави, че въпреки хаоса във Вестерос и опасността от наближаването на белите бродници, Аря все още не се е отказала от една от големите си цели – да убие Церсей Ланистър, донесла толкова мъка на нейното семейство.

“Тази година сякаш Аря има раздвоение на личността. Има толкова много емоции и спомени, които те връхлитат, когато си със семейството си. Нещата, за които се бориш, стават много различни. Но също така, тя продължава да следва своя път и да иска да убие Церсей. Тя не е забравила своя списък и се приближава до това. При Аря има раздвоение, защото тя трябва да реши коя иска да бъде – дали да се върне към наивността и невинността на семейството или да довърши това, което е започнала”.

В интервюто си Мейси Уилямс добави, че за нея е истинско удоволствие, че двете сестри Старк – Аря и Санса, отново са заедно и са по-близки отвсякога. Остава да видим как ще се развие тяхното партньорство в последния сезон на сагата.

Финалният осми сезон на “Игра на тронове” дебютира в ефира на HBO на 14 април.