Soundtrack.bg

„Отмъстителите: Краят“ ще бъде най-дългият филм на Marvel до момента

Блокбъстърът „Отмъстителите: Краят“ на Marvel ще бъде с дължина от повече от 3 часа.

„Капитан Марвел“ доминира в боксофиса и гони цифрата от 1 милиард приходи, но се очаква следващият блокбъстър на Marvel да бъде дори още по-впечатляващ от комерсиална гледна точка. Разбира се, говорим за „Отмъстителите: Краят“, който ще бъде своеобразен епилог на всичко, случило се в кино вселената на Marvel за последните 10 години.

Всички сме наясно със събитията, случили се в „Отмъстителите: Война без край“. „Щракването“ на Танос заличи живота на половината живи същества във Вселената, а сега това, което е останало от Отмъстителите, трябва да се обедини в един финален опит да поправи случилото се. Към тях ще се присъедини и Карол Денвърс – Капитан Марвел, за която вече имахме възможността да научим повече в едноименната лента.

Вече официално можем да заявим, че „Отмъстителите: Краят“ ще бъде и най-дългият филм от кино вселената на Marvel до този момент. Лентата е с дължина от 3 часа и 2 минути, което прави очакванията ни за нея още по-близки до думата „епично“. Досегашният най-дълъг филм на Marvel бе „Отмъстителите: Война без край“, който бе с дължина от 2 часа и 36 минути.

В скорошно интервю за изданието Collider, режисьорите на филма Антъни и Джо Русо заявиха, че тестовите прожекции на лентата са предизвикали положителни реакции от аудиторията.

„Мисля, че засега вървим добре. Имахме отлични отзиви от нашите тестови аудитории. Усещането е добро“, заяви братята Русо.

Междувременно босът на Marvel Studios Кевин Файги добави: „Ще издадем филма с тази му продължителност. Казвам ви – ще бъде перфектно. Филмът има нужда да бъде точно толкова дълъг“.

„Отмъстителите: Краят“ ще дебютира на кино екраните на 26 април. Ще бъде любопитно как ще продължи да се развива кино вселената на Marvel след него. До този момент студиото е създало 22 филма за последните 11 години. Очаква се след „Отмъстителите: Краят“, кино вселената на Marvel да започне нов етап на развитие.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY