Soundtrack.bg

Майката на Честър Бенингтън пусна последната си снимка с него

Рожденият ден на Честър Бенингтън ни провокира отново да си спомним за покойния фронтмен на Linkin Park.

Приятели и роднини на Честър Бенингтън почетоха паметта му във вчерашния ден (20 март), в който той трябваше да отпразнува своя 43-и рожден ден. За съжаление, близките на Честър посрещнаха празника без него, тъй като фронтменът на Linkin Park отне живота си през лятото на 2017 година.

Сред хората, които почетоха паметта на музиканта, бе и неговата майка Сюзън Юбанкс. Тя използва своя акаунт в социалната мрежа Twitter, за да напомни на всички колко много е обичала сина си.

Сюзън сподели и един наистина интимен момент, пускайки в мрежата своята последна снимка със сина си.

„Отдавна не бях поствала нищо, но днес е рожденият ден на сина ми и просто искам да ви кажа, че съм окей. Моето момче ми липсва много! Надявам се, че и вие сте добре. Обичам всички ви! Честър би искал да отпразнуваме рождения му ден“, написа тя.

Може ли да има Linkin Park без Честър Бенингтън?

Малко след това тя пусна и снимка от момента, в който за последен път е видяла своя син преди самоубийството му.

„Това е последният път, в който видях красивото си момче! Честит рожден ден на най-доброто нещо, което някога е пристигало в първия ден на пролетта. Обичам те и ми липсваш много!“

Специален пост в социалната мрежа написа и вдовицата на Честър – Талинда, която продължава да се бори за повече осведоменост относно психическите заболявания.

В Twitter Талинда Бенингтън написа: „Честит рожден ден! Ти направи света по-светъл от самия момент, в който се роди. Ти ми даде целия свят със своята любов и деца. За това никога не бих могла да ти се отплатя. Моля се, че танцуваш в Рая.“

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY