Soundtrack.bg

Отмъстителите се готвят за финална битка в „Краят“

Walt Disney и Marvel разпространиха дългочакания финален трейлър на „Отмъстителите: Краят“.

„Капитан Марвел“ вече постига забележителни резултати в световния боксофис, но предстоящият през април „Отмъстителите: Краят“ се очаква да бъде блокбъстър №1 за годината. Десет години кино вселена на Marvel се концентрират в един единствен финален завършек, в който оцелелите Отмъстители ще се изправят в решаваща битка срещу Танос. Лудия Титан спечели първия рунд в „Отмъстителите: Война без край“, а много от любимите ни герои се простиха с живота си. Сега обаче те ще имат и ново, убийствено подкрепление.

Walt Disney и Marvel най-сетне пуснаха така дългоочаквания пълен трейлър на „Отмъстителите: Краят“. Оцелелите герои си обещават, че „каквото и да е нужно“, те ще се изправят отново срещу Танос, за да спечелят войната и да коригират чудовищното му деяние в края на миналия филм. „Отмъстителите: Краят“ ще дебютира на кино екраните на 26 април, а ние ви предлагаме да видите неговия пълен трейлър:

Разбира се, най-голямо вълнение предизвиква краят на трейлъра, когато виждаме най-новото и силно попълнение в отбора на Отмъстителите – Карол Денвърс, която вече познавате като Капитан Марвел. Именно в нейните суперсили са концентрирани някои от най-големите надежди за успех срещу Танос. Ако вече сте гледали „Капитан Марвел“, то вероятно вече знаете, че Карол Денвърс е жена, разполагаща с огромна мощ. Точно каквото е нужно за предстоящата битка с Лудия Титан.

Не подценяваме и включването в отбора на Скот Ланг, познат още като Ант-Мен. Имаме предчувствие, че неговата роля в битката с Танос ще е от огромно значение, защото знаем, че той е супергерой с по-особени сили. В онлайн пространството все по-силно се говори, че именно Ант-Мен ще бъде сред героите, които ще имат най-силен принос за евентуалната победа над Танос.

Е, остава малко повече от месец до премиерата на „Отмъстителите: Краят“. След този филм кино вселената на Marvel ще поеме към различна посока, като очакваме други герои да излязат на преден план. Със сигурност обаче този финал ще бъде просто епичен.