Soundtrack.bg

Бившата прислужница на Майкъл Джаксън: Той милваше малки момченца…

Някогашната прислужница на Майкъл Джаксън Ейдриън МакМанъс отправи нови обвинения към покойния певец.

Макар и вече 10 години след смъртта му, Майкъл Джаксън продължава да бъде обект на множество противоречия. Наскоро ви съобщихме за документалния филм на HBO Leaving Neverland, в който двама мъже твърдят, че като малки момчета са били обект на сексуални посегателства от страна на покойния крал на поп музиката.

Впоследствие близките на Джаксън обявиха, че завеждат съдебен иск в размер на 100 милиона долара срещу HBO заради въпросния филм.

Тези дни отново се чу гласа и на една добре позната жена, що се отнася до тази част от живота на Майкъл Джаксън, а именно – неговата бивша прислужница Ейдриън МакМанъс. Преди години МакМанъс работеше в ранчото „Невърленд“ на музиканта. Тя бе сред свидетелите, които свидетелстваха срещу него по време на голямото дело през 2005 година. Тогава Джаксън бе намерен за невинен по всички обвинения. А те бяха 14 на брой.

Ейдриън МакМанъс даде интервю за предаването „60 минути“, в което отново заяви същите обвинения, които съдът сметна за несъстоятелни преди 14 години.

В своето интервю тя заяви, че по времето си в Невърленд е виждала постоянно „малки момчета по бельо“, дори и в джакузито на музиканта. Тя заяви, че е виждала как Джаксън се е отнасял с тях по видимо сексуален начин.

„Виждах как той ги милва, как прокарваше ръце през косите им и ги целуваше“, заяви МакМанъс, добавяйки: „Още тогава не смятах, че това е хубаво, защото те бяха малки деца.“

Между 2004 и 2005 година се проведе голямото дело срещу Майкъл Джаксън, което кралят на поп музиката спечели по всички обвинения срещу него. Тогава обвиненията срещу Джако бяха общо 14, като в основата си той бе обвинен за сексуални посегателства спрямо 13-годишния Гавин Арвизо. Делото продължи общо около 18 месеца, приключвайки с оправдателна присъда на 13 юни 2005 година. През 1993 година Джаксън също бе обвинен в сексуално посегателство, като тогава той също отрича обвиненията срещу него. До дело обаче не се стига, тъй като въпросът е решен извън съда.