Soundtrack.bg

Linkin Park може да продължи и без Честър Бенингтън

Майк Шинода призна, че не е изключено Linkin Park да потърси заместник на покойния Честър Бенингтън.

Ще продължи ли Linkin Park своето съществуване след самоубийството на Честър Бенингтън? Възможно ли е изобщо вокалист като него да бъде заместен подобаващо? И ще се случи ли това? Това са малка част от въпросите, които феновете на американската банда си задават, откакто Честър Бенингтън отне живота си през лятото на 2017 година.

Откакто се случи това, активността на Linkin Park като група е практически замразена. Майк Шинода и останалите членове на бандата не разполагат с ясна визия за бъдещето на бандата, нито са решили дали тя ще продължи да съществува. Говорейки обаче за Rock Antenne, Майк Шинода за първи път вдъхна по-голяма надежда на всички фенове на Linkin Park. Той призна, че не изключва вариант да бъде избран наследник на Честър Бенингтън, с което групата да продължи да създава музика.

„Всички ние живеем, за да създаваме музика и да я изпълняваме“, призна Шинода, продължавайки: „Познавам и другите момчета от групите, те също обичат да бъдат на сцена, обичат да бъдат и в студиото. Да спрем да правим всичко това би било дори нездравословно за нас“.

Майк Шинода призна, че огромната фенбаза на Linkin Park би било нещо, което групата трудно ще остави зад гърба си. „Докато все още е жива тази връзка между нас и феновете, и докато все още има интерес от тяхна страна, мисля че това е водещата сила за нас да решим какво да правим с Linkin Park“.

Попитан дали Linkin Park биха могли да продължат без Честър Бенингтън, Майк Шинода отвърна: „Нямам ясна цел да намеря нов певец. Ако се случи, то трябва да стане по естествен начин. Ако открием някой, който е страхотен човек и се вписва в групата ни стилово, бихме могли да опитаме. Но никога не бих искал това да изглежда така, сякаш се опитваме да заменим Честър.“

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ – Пощенска кутия за приказки

Място Наречено Другаде – театър Борисова

СИМФОНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ВИВАЛДИ ЗАВИНАГИ

Свободно падащи истории