Soundtrack.bg

Поп звездата Halsey си татуира лицето на Мерилин Менсън

Поп звездата Halsey се оказа истински фен на метъл иконата Мерилин Менсън.

Да си татуираш лицето на един от най-противоречивите мъже в историята на музиката Мерилин Менсън определено е смело решение. За да го сториш, най-малкото, трябва да си наистина голям фен на метъл легендата.

Неочаквано за нас, подобен фен се оказа една от новите звезди на световната поп музика Halsey. Певицата се похвали в своя Instagram с фрагменти от лицето на Менсън, татуирани върху ребрата ѝ. „Абсолютно обсебена“, написа тя към своя пост в социалната мрежа. Ето и как всъщност изглежда новата ѝ татуировка:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

adelaide today. absolutely obsessed. 💉 Manson by mega babe @celiadunne_tattoos

Публикация, споделена от halsey (@iamhalsey) на

Разбира се, някои фенове на Halsey останаха, меко казани, изненадани от решението ѝ за нова татуировка. Колкото и глупаво да изглежда, тя трябваше да дори да конкретизира, че в случая става дума за рок музиканта Мерилин Менсън, а не за покойния предводител на култ от миналия век Чарлс Менсън.

Решението на Halsey обаче не изглежда чак толкова изненадващо. Певицата често е споделяла в интервюта, че е силно повлияна от музиката през 90-те години на миналия век. В интервю за MTV тя споделя, че е „отгледана с Biggie и Nirvana“, слушайки изпълнители като Аланис Морисет, The Cure и Джин Блосъмс. Е, към тях явно можем да добавим и Мерилин Менсън.

Колкото до Мерилин Менсън, индъстриъл метъл легендата издаде през 2017 година своя десети студиен албум Heaven Upside Down. Проектът се оказа сравнително успешен, дебютирайки под №8 в чарта Billboard 200. В двете от видеата на синглите към него от своя страна участва холивудският актьор Джони Деп. Списание The Rolling Stone обаче оцени Heaven Upside Down с едва три звезди от пет възможни, докато независимият музикален блог Pitchfork му постави оценка 5.9/10.