Soundtrack.bg

Ръсел Кроу е просто неузнаваем в The Loudest Voice

Австралийският актьор Ръсел Кроу с изключителна трансформация за мини сериите The Loudest Voice.

Наричат го „синдрома Крисчън Бейл“ – умението на един актьор да промени до неузнаваемост своето тяло, за да влезе в образа на следващата си роля. Защо Крисчън Бейл? Защото номинираният за „Оскар“ актьор го е правил не един или два пъти. Като пример за негова трансформация можем да дадем ролите му в „Машинистът“ и „Вице“, където можете да го видите в двата различни спектъра – от стряскащо слаб до доволно пълен.

Макар и напоследък самият Крисчън Бейл да заяви, че възнамерява да прекрати тази практика в бъдеще. Иначе за ролята си във „Вице“ Бейл е номиниран за „Оскар“ в категорията най-добра мъжка роля.

Сега нещо подобно пробва друг именит актьор, а именно – Ръсел Кроу. Звездата от „Красив ум“ и „Гладиатор“ е главното действащо лице в мини сериите The Loudest Voice. 

Преобразеният Ръсел Кроул в The Loudest Voice

Сериалът е продукция на мрежата Showtime и е адаптация на романа The Loudest Voice in the Room на Габриел Шърман. Книгата се превърна в абсолютен бестселър, поради което не е изненадващо, че телевизионните мрежи погледнаха към нея. Историята разказва за Роджър Айлс – основател и бивш изпълнителен директор на Fox News. Айлс почина през 2017 година. Сериалът ще се фокусира върху обвиненията в сексуално посегателство, отправени срещу Айлс през 2016 година – само година преди смъртта му. И малко преди той да напусне работата си във Fox News, за да подкрепи президентската кампания на Доналд Тръмп. Сериите ще разгледат и влиянието, което Fox News оказва върху успешната кампания на Тръмп, спечелил изборите в директна битка с кандидата на демократите Хилари Клинтън.

Все още няма трейлър на продукцията, но очакваме такъв в най-скоро време. Първата снимка от сериала обаче ни заинтригува, защото Ръсел Кроу видимо изглежда коренно различен от обичайната си визия. Той видимо е качил някой друг килограм отгоре, въпреки че най-вероятно и гримьорите са се погрижили добре за визията му. Освен Кроу, в The Loudest Voice ще видим още Наоми Уотс, Сиена Милър и Сет МакФарлън.