Soundtrack.bg

Mortal Kombat 11: по-кървав и по-брутален отвсякога

Най-новото попълнение в поредицата за Mortal Kombat изглежда блестящо.

Студиото NetherRealm, стоящо зад Mortal Kombat – един от най-популярните файтинг франчайзи в света на гейминга, разкри за първи път геймплей кадри от следващото заглавие в поредицата – Mortal Kombat 11.

На специално събитие пред публика, стриймвано в цял свят, за първи път имахме възможността да видим кадри от заглавието, с което ще можем да се сдобием през месец април. Както и можеше да очакваме, Mortal Kombat 11 ни предлага още от същото – брутални кадри със счупени кости, извадени мозъци, разчленени тела и прочее. Успяхме да видим и някои от култовите фаталитита на персонажите, с които можете подобаващо да завършите всяка своя победа над съперника си.

От NetherRealm представиха и съвсем нова система за оформяне на вашия персонаж, смяна на неговия скин, избор на определени движения и т.н., която бихте могли да използвате преди всеки двубой.

На този етап знаем, че когато играта излезе на 23 април, ние ще имаме възможността да избираме измежду 25 различни героя. Сред първите представени герои от Mortal Kombat 11 бяха обичайни титуляри като Scorpion, Sub-Zero и Sonya Blade, а сега в играта се завръщат и герои като Baraka и Skarlet. От NetherRealm представиха и нов герой – Geras, когото също ще можем да изпробваме в действие през април.

Колкото до сингъл плейър кампанията и историята на играта, тя ще продължи там, където свърши в предходната Mortal Kombat X. Ще се срещнем с нов злодей на име Kronika, умеещ да манипулира времето и събитията. Но, разбира се, основното забавление в Mortal Kombat остава мултиплейър играта и сблъсъците с играчи от цял свят.

Специален гост на представянето на играта в Лос Анджелис бе ММА звездата (и вече кечист) Ронда Раузи. Присъствието на Раузи не бе никак специално, тъй като в Mortal Kombat 11 тя озвучава един от най-важните персонажи, а именно – Sonya Blade.

Е, остава само да почакаме до април, защото новият Mortal Kombat 11 се очертава като страхотно забавление. А вие готови ли сте?