Soundtrack.bg

Трейлър на сериала Warrior по идея на покойния Брус Лий

Брус Лий се смята за най-успешния боен киноактьор в историята, а самият той е майстор на бойните изкуства и важен посланик на кунг-фу. Именно неговите филми дават път на приемниците му Чък Норис, Джеки Чан, Джет Ли, Стивън Сегал и Жан-Клод Ван Дам. Той умира само на 32 години, оставил огромно наследство и тъга, заради все още неразвития му изцяло потенциал. Около смъртта му има множество спекулации, като основната версия е трагично нелепа – той умира в съня си от вътрешен оток дължащ се на свръхчувствителността му към съставка на погълнато лекарство за глава.

Отдавна се говори за сериала Warrior, който е един от множеството несбъднати проекти на Брус Лий. Той обаче все пак ще види бял свят, десетилетия по-късно, направен от режисьора Джъстин Лин, известен от работата си по франчайза „Бързи и яростни“, филма Star Trek Beyond и режисирал 2 епизода на True Detective.

Warrior

Сериалът ще бъде базиран на концепция и идея, създадена от Брус Лий още през 60-те години на миналия век. Warrior ще бъде мрачна драма, която се развива XIX век, предимно в китайския квартал на Сан Франциско, САЩ. Там действат особено мощни и жестоки войни между различни китайски организации и престъпни групи. Главният герой ще е китаецът А Сам, който се появява като имигрант в Америка при много подозрителни обстоятелства. Той е майстор на бойното изкуство, обучен в Китай, и се превръща в перфектната машина за убийства и оръжие в ръцете на един от най-могъщите китайски престъпнически кланове.

Warrior трябва да се появя по телевизия Cinemax през 2019 година. Имаме стабилни очаквания към сериала, защото той има потенциал да е нещо по-различно и свежо. Освен това от много, много време не сме гледали качествен боен филм или сериал и имаме чувството, че златните години на кунг-фу киното минаха отдавна. Много обаче ни харесва, че тази идея на легендарния Брус Лий ще види бял свят.

Антон Далчев

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.