Soundtrack.bg

Replicas е най-неуспешният филм на Киану Рийвс

Един от новите филми на Киану Рийвс се представя удивително зле в боксофиса.

Вече официално можем да заявим, че Replicas е най-неуспешният филм на холивудската звезда Киану Рийвс, поне що се отнася до представянето на лентата в боксофиса. Мнозина очакваха, че филмът няма да бъде нищо особено или запомнящо се, а сега изглежда, че и цифрите го потвърждават.

В Replicas звездата от „Матрицата“ играе учен, който прави опит да клонира своето загинало в катастрофа семейство, за да бъде отново с тях. Е, първият уикенд на Replicas в киносалоните не протече особено добре, като филмът успя да заработи твърде скромните 2.5 милиона долара при около 2300 прожекции.

Филмът бе завършен още през 2016 година, но известно време стоя „на рафта“, докато Entertainment Studios не го закупи за 4 милиона долара след закрита прожекция на международния кино фестивал в Торонто.

На какво се дължи провалът на Replicas в боксофиса? Разбира се, освен на съмнителното качество на филма, никак не помогна и фактът, че лентата има рейтинг от едва 10% в популярната платформа Rotten Tomatoes. Първоначалните ревюта на критиците също не бяха добри. Това бяха някои от първоначалните знаци, че Replicas ще се превърне в първото голямо разочарование на 2019 година. В крайна сметка, именно това се и случи.

Е, новините определено не са добри за Киану Рийвс, но американският актьор ще има възможността да се върне на прав път, както го е правил и до момента. През месец май по кината ще можем да видим третия филм от поредицата за Джон Уик, който, сигурни сме, ще се представи далеч по-успешно в боксофиса. Освен това, Киану даде и гласа си на четвъртия филм от популярния франчайз „Играта на играчките“, което също е особено интересна колаборация.

Режисьор на Replicas е Джефри Нахманов, а освен Киану Рийвс, участие във филма взимат още Алис Ив, Емили Алин Линд, Томас Мидълдич, Джон Ортис и други.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.