Soundtrack.bg

Мик Джагър прави балет по „Ролинг стоунс“

 „Ролинг стоунс“ са легенди. Дори не можем да повярваме, че тези момчета не само са живи след толкова наркотици и алкохол, но и са запазили невероятната с енергия и жизненост. И нямат никакво намерение да спират. Според информацията Мик Джагър, който все още има няколко скрити коза в ръкавите си, работи по балет, поставен за музика на Rolling Stones, съобщава британския The Independent.

Балетът ще бъде правен от Мелани Хамик, гаджето на Джагър, от която има двугодишен син. Това ще бъде първият балет, който тя ще хореографира, а в него ще има няколко парчета на Rolling Stones.

Рок балет

Самият Джагър е пряко замесен в процеса по създаването на балета. Засега със сигурност ще бъдат включени няколко парчета (а най-вероятно и повече) „Paint It Black“, „You Can’t Always Get What You Want“ и „She’s a Rainbow“. Според информацията лично Джагър е редактирал оригиналите и е създал техните „балетни“ версии. Балетът й ще бъде представен в Русия през март преди дебюта в САЩ през април. Междувременно Rolling Stones се очаква да се завърнат в САЩ за първи път след 2015 г. за последния етап от турнето си No Filter. Те ще започнат през април 2019 г. в Маями, Флорида, преди да отпътуват за няколко други щати, включително Аризона, Калифорния и Ню Джърси.

 Разликата във възрастта на Халик и Джагър е 42 години, тя е на 32, а той на 75. Това обаче не им пречи да имат успешна връзка вече 4 години и дори собствено дете. Мик Джагър е бил женен (и разведен) само веднъж, но е имал безброй партньорки в живота си. Така той има 8 деца от 5 различни жени, както и вече 5 внука. Нещо повече – през 2014-та година Джагър се сдобива с правнуче, което е 2 години по-голямо от последното му дете! Абсолютна икона и рок звезда, дори на 75-годишна възраст и след почти 60 години на сцена.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY