Soundtrack.bg

Шестте епизода на „Игра на тронове“ ще бъдат като „шест филма“

Очаква ни истински спектакъл във финалния сезон на „Игра на тронове“, обеща босът на HBO Дейвид Плеплър.

С преминаването от 2018 в 2019 година, нараства и нетърпението ни относно финалния осми сезон на „Игра на тронове“. Фентъзи епосът на HBO официално ще приключи с шест последни епизода, които ще ни покажат развръзката на бурните събития във Вестерос. Кой ще седне на Железния трон? Ще бъдат ли спрени белите бродници, предвождани от Нощния крал? Ще оцелеят ли Денерис, Джон и Тирион? Каква ще е съдбата   на Церсей? Това са някои от въпросите, които живо ни вълнуват преди последните шест епизода на сагата.

Далеч от изненадващо, босът на HBO Дейвид Плеплър се постара да направи добра реклама на предстоящия финален сезон на „троновете“. Той увери феновете, че това, което предстои да видят, ще бъде „като шест игрални филма“ в рамките на шест епизода. Определено звучи обещаващо.

Дейвид Плеплър призна, че вече е гледал сурови кадри и от шестте финални епизода, като той е останал със страхотни впечатления от видяното.

„Говорим за истински спектакъл. Тези хора са направили не шест епизода, а шест филма. Реакцията, която имах, докато ги гледах, беше „в момента гледам филм“, заяви Плеплър пред Variety.

Босът на HBO не пропусна да похвали и създателите на шоуто Дейвид Беньоф и Ди Би Уайс. „Те знаеха, че летвата вече е много нависоко. Но те успяха дори да я надхвърлят. Гледах епизодите два пъти, без никакъв GGI, и останах поразен. Очаква ни изключително разказване на историята и наистина вълшебна продукция.“

Впечатляващо е, че Дейвид Плеплър е останал толкова удивен от видяното, дори и без да е видял продукцията без GGI – компютърно генерираните изображения, които са важна част от сериала.

Вече успяхме да видим още кадри от предстоящия нов сезон на ТВ драмата. Нямаме никакви съмнения, че през месец април в ефира на HBO ще стартира нещо изключително. Ние нямаме търпение, а вие!?