Soundtrack.bg

Нов трейлър на „Капитан Марвел“

Първият блокбъстър за годината е сигурен – това дефинитивно ще е „Капитан Марвел“ на Disney. Напомняме ви, че филмът освен всичко ще е първият самостоятелен такъв на „Марвел“, посветен на женски персонаж. Капитан Марвел е известен образ в комиксите, но досега не се е появявал на големия екран. Тя е може би най-могъщият супергерой.

Действието на филма ще се развива през 90-те години на миналия век и ще разказва историята на пилота Каръл Денвън (Бри Ларсън). Тя придобива суперсили, благодарение на ДНК от извънземната раса крий. В началото Каръл живее на планетата Хала и е част от най-елитния отряд галактически полицаи – Старфорс. След един инцидент обаче се озовава на Земята и започва да си спомня миналото си на планетата, преди да стане вселенски полицай. Каръл се оказва единствената надежда на планетата, която се оказва бойно поле между развитите извънземни раси крий и злите скръл. Вижте новия трейлър:

Предполага се, че след този филм Капитан Марвел ще се появи и в Avengers 5:Endgame и ще е капката, нужна на сбора от супергерои, за да победят Танос. Във филма ще вземат водещи роли и дигитално подмладения Самюъл Л. Джаксън, както и Джъд Лоу. Режисьори са  Анна Боден и Райън Флек, а сценарист – Мег Лефов. Премиерната дата е 8 март 2019 година.

Както сме ви казвали и преди не сме особено развълнувани за лентата. На трейлъра нещата изглеждат добре, както всички филми на Marvel, ясно е, че тук няма да са пестени пари. Сигурни сме, че ще е добър, приятен за някоя кино вечер и много бомбастичен, само че… ами това ще е поредният клиширан, изкаран като от калъп епизод от безкрайния сериал, наречен Marvel Cinematic Universe. Разбира се, няма да го пропуснем, заради единственият филм от Вселената, за който се вълнуваме искрено – Avengers Infinity War: Part 2. Надяваме се и да няма твърде много изкуствено полит-коректни моменти. Това, което най-много ни притеснява обаче е играта на не особено лицеприятната ни Бри Ларсън – една от най-прехвалените актриси в последните години.