Soundtrack.bg

Netflix обяви дата за премиерата на трети сезон на Stranger Things

Еди от най-обичаните сериали на Netflix се завръща в ефир през юли.

Stranger Things е един от най-успешните сериали на Netflix, а малко преди новогодишната нощ, стрийминг платформата обяви дата за премиерата на неговия трети сезон. Новите приключения на любимите ни хлапета ще можем да видим на 4 юли, когато третият сезон на шоуто ще бъде достъпен в Netflix.

Освен това, вече можем да видим и първи постер на трети сезон на Stranger Things, който изглежда ето така:

Имайки предвид, че действието в трети сезон ще се развива именно през лятото, то изглежда напълно логично тогава да видим и неговата премиера. Предполагаме, че немалко от действието ще се развива в новия мол, който предстои да бъде отворен в Хоукинс, както ни бе намекнато в първия тийзър трейлър на сезона.

Една от звездите в шоуто Дейвид Харбър също посочи, че лятната любов ще бъде водеща тема на трети сезон, имайки предвид начина, по който свърши предходният. Сигурно помните, че Майк и Илевън, както и Лукас и Макс, откриха любовта помежду си по време на училищния танц.

„Тяхната връзка ще стане много по-сложна, защото, както знаете, разни неща се случват на момичетата и момчетата, когато те са на 13 и 14“, заяви Дейвид Харбър.

Във втори сезон видяхме как персонажът на Дейвид Харбър Джим развива родителски инстинкт по отношение на Илевън. „Много неща се променят в тялото и в социалния живот на децата в тази възраст. Не мисля, че Джим ще се справи много добре, гледайки как Илевън се превръща в жена пред очите му. За него това е нещо ужасяващо. Може би дори по-ужасяващо, отколкото да се бори с чудовища от други измерения“, добави Харбър, който ще бъде в главната роля на следващия „Хелбой“.

Трети сезон на Stranger Things ще бъде с дължина от 8 епизода. Сред новите имена в шоуто са Мая Хоук, Франческа Рийл, Джейк Бузи и Кари Елвс.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY