Soundtrack.bg

В Холивуд вече се говори за транссескуален Джеймс Бонд

Актьорът Доминик Уест с любопитна идея относно това, кой следва да бъде следващият Джеймс Бонд.

Вече добре знаем, че титулярът Даниел Крейг се оттегля от ролята на Джеймс Бонд след следващия филм от популярния франчайз. Продуцентите на поредицата все още не са обявили името на актьора, който ще надене смокинга и ще се превърне в агент 007. Кандидати за това не липсват, разбира се. Споменават се различни имена в публичното пространство, сред които Идрис Елба, Том Хидълстън, Том Харди, Хенри Кавил, Ричард Мадън и други.

Актьорът Доминик Уест обаче има съвсем нестандартно мнение по въпроса. Познаваме Уест от брилянтната му роля в сериала The Wire, който си спечели милиони фенове в ефира на HBO. Според британския актьор, би било прекрасно следващият Джеймс Бонд да бъде… транссексуален.

„Предполагам, че би било готино следващият Бонд да е транссексуален“, заяви Уест пред The Sunday Times, добавяйки: „Да, има една много готина жена, която е съпруга на актьор от Colette. Той е капитан сред електронните инженери и е транссексуалният войник с най-висок ранг в американската армия.“

„Тя е красива руса жена, която би могла да бъде Бонд. Това всъщност е брилянтна идея. Би трябвало да има транссексуален Бонд, защото вече има много транссексуални хора в армията. Би било идеално, защото те могат да направят всичко. Това е страхотна идея! Транссексуален Бонд.“

49-годишният Доминик Уест визира Хана Уинтърбърн, която е женена за актьора от Colette Джейк Граф. И двамата са транссексуални.

Самата Хана благодари на Уест в социалната мрежа, но вместо това предложи своя съпруг Джейк Граф за ролята на транссексуален Бонд.

Разбира се, не е ясно, доколко наистина е сериозен Доминик Уест в своето предположение. В същото интервю той признава, че най-вероятно агент 007 може да бъде единствено мъж, отхвърляйки идеята следващият Бонд да бъде жена.

„Мисля, че някои от тези неща са тясно свързани с пола“, призна той.

Следващият филм от поредицата за Бонд ще излезе през 2020 година, като той вероятно ще бъде последен за Даниел Крейг.