Soundtrack.bg

Джак Блек счупи YouTube с 1 млн. абонирани с 30-секундно видео

Джак Блек е една от любимите ни звезди. Това е един невероятно нетипичен, интелигентен и талантлив човек, въпреки че някои хора го смятат за простак (несправедливо). Казано честно си мислихме, че той не е чак толкова популярен, но жестоко грешихме. Преди точно 1 седмица – на 21 декември – Джак пуска абсолютно аматьорско 30-секундно клипче. В него обявява, че ще прави собствен YouTube канал и, че ще пуска видеа всеки петък.

Резултатът?

Над 1 млн. събскрайбъри само за 1 седмица, само на базата на едно кратко видео! Това разбива абсолютно всякакви досегашни рекорди на YouTube за подобен тим влогове. Дори на най-големите влогъри постигането на 1 млн. абоната обикновено отнема години и изключително много работа. Не и за Джак Блек! Вижте дебилното видео:

YouTube каналът на Джак се казва Jablinksi Games  и ще бъде предимно за гейминг – едно от любимите хобита на музиканта и актьора. По негови думи той ще бъде по-голям от тези на Ninja и PewDiePie  – двама от най-големите и популярни влогъри в момента, които се занимават с гейминг съдържание. Доста амбициозна цел (PewDiePie има рекордните 78 млн. абоната, а Ninja – 20 млн.), която обаче, с тези темпове, със сигурност ще бъде постигната.

Абсолютно сме убедени, че самият Джак Блек е започнал канала на шега и без много сериозни намерения и самият той е бил изненадан от вайръл ефекта, който е предизвикал. Сега обаче, ще или не ще, ще започне да го прави редовно и сериозно. При толкова много абонати – напълно е възможно скоро да започне да печели от YouTube повече, отколкото от другите си дейности.

Джак Блек е известен със своята страст към гейминга. И в миналото той е взимал участие в различни проекти с подобна тематика. Смятаме обаче, че сега ще надмине себе си и ще се впише перфектно в супер успешната формула на геймър влогърите – много дебилни шеги и по-малко сериозна игра. Със сигурност обаче ще го направи по-забавно и добре, отколкото хора като PewDiePie, които винаги, когато гледаме, ни докарват мозъчен тумор и си нямаме представа по какви закони на Вселената са известни.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY