Soundtrack.bg

Първи трейлър на „Мъже в черно 4“

Както знаете, ако ни следите, вълнуваме се за четвъртия филм „Мъже в черно“. Въпреки че сме изморени от всякакви римейкове и продължения, вместо оригинални заглавия, подхождаме към проекта с умерен оптимизъм. Първите филми MIB харесваме много и си спомняме с носталгична усмивка – дуото Томи Лий Джоунс и Уил Смит беше нещо, което остави следа в историята на холвудските блокбъстъри. Дали новото дуо в лицето на Крис Хемсуърт (който всички знаем като Тор) и сексапилната Теса Томпсън ще е достоен заместник? Може би! Вижте първия трейлър:

Харесва ни! Показва героите и сетинга, но не разкрива почти нищо от сюжета, който все още остава тайна. Теса и Крис обаче са страхотни и сме сигурни, че ще направят отново невероятно дуо. Това, което знаем е, че сюжетът няма да се развива само в Ню Йорк, както предишните филми, а на много локации по света, основната, от които – Лондон. Основната заплаха, с която ще трябва да се справят, нашите герои е къртица в собствените им редици.

Първият „Мъже в черно“ излиза през 1997 година и бързо стана един от най-големите хитове за времето си, създавайки нов и много популярен франчайз – незабравен и до днес. Филмът изстреля Уил Смит напред в кариерата му като таран. Трите филма генерираха титанични приходи от над 620 милиона долара. Това обаче се случва в ера, в която няма 3D (и по-скъпи билети), самите кино билети са по-евтини и като се сложи инфлацията – филмите могат да се мерят по успех с най-големите съвременни хитове.

Режисьор на филма е добре познатият Ф. Гари Грей („Италианска афера“, „Straight Outta Compton”, „Бързи и яростни 8”), а сценарият е на дуото Арт Маркъм и Мат Холоуей („Железният човек“, „Трансформърс: Последният рицар“). В главните роли са Крис Хемсуърт, Теса Томпсън, Лиъм Нийсън, Ема Томпсън и Ребека Фъргюсън. Премиерата е за типичен летен блокбъстър – 14 юни 2019 година.