Soundtrack.bg

Феновете сигурни: Sony вече тийзва PlayStation 5

Намекват ли от Sony, че PlayStation 5 се задава на хоризонта?

Почитателите на PlayStation вече са убедени – следващата генерация конзоли на Sony се задава на хоризонта. А причина за стана свободна за ползване тема, която японската компания предостави на играчите.

За да ги поздрави за предстоящите празници, Sony изненада потребителите на PlayStation 4 със специална празнична тема:

Темата може да бъде използвана от геймърите, които са абонирани към мейлите на Sony за специални оферти и промоции.

Видимо буквата „S“ в думата „Holidays“ е изписана по съвсем нормален начин и не предизвиква кой знае какво впечатление. Съвсем друга обаче е ситуацията в друг от надписите в темата – „PlayStation“, където буквата „S“ е изписана по съвсем друг начин и по-скоро прилича на цифрата 5. Вижте:

Е, това беше достатъчно на немалко геймъри да решат, че по този начин Sony подсказва на феновете, че петата генерация конзоли на компанията вече наближава своята премиера.

През 2018 се навършиха точно 5 години от премиерата на PlayStation 4, която бе пусната в продажба през 2013 година.

На този етап от Sony все още не са потвърдили каквото и да е по отношение на своята следваща конзола, освен че тя вече е в разработка.

Президентът на Sony Кеничиро Йошида заяви в интервю през октомври, че компанията няма друг избор, освен да разработи хардуер от следващо поколение. Преди това пък друг от ръководителите в компанията Джон Кодера бе заявил, че Sony ще има нужда от поне още няколко години, за да бъде завършена работата по следващата конзола.

Както и можеше да се очаква, от Sony отказаха да коментират казуса по въпросното „S“ или „5“ от новата безплатна тема на PlayStation. Остават обаче въпросителните, дали в случая наистина няма нищо случайно.

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.