Soundtrack.bg

Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов и Рут Колева ще пеят в новогодишната нощ на площад „Княз Александър Батенберг“

Традиционно хиляди софиянци и гости на столицата посрещат новата година на площад „Княз Александър Батенберг“. За радост, тази година няма да бъде изключение от правилото и отново ще имаме възможност да се забавляваме, да пеем, да танцуваме и да се веселим заедно. В концерта блестят имената на Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов и Рут Колева, както и на много други български изпълнители.

Тазгодишният концерт „Сцена по звездите“ обещава да бъде зареден с много положителна енергия, добро настроение и звезди изпълнения

Много от любимите ни български певци, танцьори и спортисти ще се включат в Новогодишния концерт, с който ще помахаме за сбогом на отиващата си 2018-а г. и ще посрещнем новата – 2019-а г. Сред участниците блестят имената на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Орлин Павлов, Рут Колева, Мариана Попова, Софийският духов оркестър, фолклорен ансамбъл „Седев“, солисти на „Балет Арабеск“.

Хилядите зрители на площада и милионите пред телевизионните екрани ще бъдат и специално поздравени от много известни български творци и спортисти като Соня Йончева, Владо Николов, Петър Стойчев, Тереза Маринова, Георги Господинов, Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Илияна Раева. Благодарение на специални видеообръщения, те ще пожелаят прекрасни коледни и новогодишни празници на всички в България.

Събитието се организира от Столична община и БНТ и обещава да бъде сред най-запомнящите се новогодишни концерти, гарантирайки на всички дошли на площад „Княз Александър Батенберг“ в новогодишната нощ, че ще се забавляват с прекрасната и вълнуваща програма.

Новогодишният концерт в центъра на София се превърна в интересна и любопитна традиция, която събира много столичани и гости на София, които желаят да прекарат една по-различна нова година, наслаждавайки се на прекрасните музикални изпълнения.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.