Soundtrack.bg

Slayer с последен концерт у нас!

Траш метъл легендите Slayer изнасят последния си концерт пред българска публика.

Една от най-великите траш метъл банди на всички времена Slayer ще се сбогува с българската публика! Американската група ще изнесе концерт у нас на 11 юли, като шоуто ще се проведе на Летище София. Концертът ще бъде част от финалното турне на групата, носещо името Final World Tour. Както феновете на Slayer добре знаят, след него музикантите ще се оттеглят завинаги от сцената.

Историята на Slayer е действително епична. Групата има зад гърба си стаж от 37 години и 12 студийни албума, превърнали ги в истински величия в света на метъл музиката. Те са част от т.нар. „голяма четворка“ на траш метъла, включваща още имена като Metallica, Megadeth и Anthrax. Групата е носител на награда „Грами“.

Последният концерт на Slayer в България ще бъде наистина историческо събитие, тъй като следващ такъв няма да има. На събитието вероятно ще присъстват и много от фенове от Сърбия и Македония, където финалното турне на групата няма да премине. У нас Slayer пристигат с огромен екип, който ще осигури на феновете впечатляваща продукция, включваща декор, светлини и звук от най-високо качество.

Билетите „Ранно пиле“ за шоуто са на цена от 70/75 лева, като те могат да бъдат открити единствено в магазин „Яко“ на ул. „Граф Игнатиев“ 43. Те ще се продават до края на този месец.

Онлайн билети на цени от 75/80 лева могат да бъдат открити тук.

В продажба са пуснати и ограничен брой “Приоритетни” билети, които ще дават право на феновете да влязат 30 минути преди официалното отваряне на вратите и да заемат първи местата непосредствено пред сцената, като за целта ще бъде създаден специално отделен вход.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY