Soundtrack.bg

Режисьорите на „Отмъстителите“ искат да направят Star Wars филм

Братята Антъни и Джо Русо имат желание да направят филм от вселената на „Междузвездни войни“.

Режисьорите на супер успешния филм на Marvel „Отмъстителите: Война без край“ Антъни и Джо Русо споделиха, че са изключителни фенове на „Междузвездни войни“. Нещо повече – те дори мечтаят някой ден да направят филм от вселената на Star Wars.

Докато очакваме четвъртия филм от „Отмъстителите“, който все още няма официално име, или поне не е обявено такова, хвърляме поглед към някои от съкровените желания на братята Русо. Двамата режисьори говориха пред изданието Collider и разкриха някои от амбициите си за в бъдеще.

Джо Русо призна, че навремето той и брат му са гледали многократно „Империята отвръща на удара“, когато Епизод V от сагата на Джордж Лукас е излязъл на голям екран.

„Както всички останали, ние също пораснахме с „Междузвездни войни“. Бях на 11 години, когато отидох на кино, за да гледам „Империята отвръща на удара“. Стоях в киното от 11:30 сутринта до 10:00 вечерта, за да гледам филма отново и отново“, спомня си Джо Русо, продължавайки: „Междузвездни войни“ оказа голямо влияние върху мен, докато растях. Разбира се, че в един момент бихме искали да работим върху проект от вселената на Star Wars. Сега обаче сме фокусирани върху друг филм.“

Известно е, че братята Русо имат намерение да си вземат почивка от жанра на супергероите, когато приключи ангажиментът им с „Отмъстителите“ на Marvel. Въпросът е, дали те ще вземат насериозно интереса си към „Междузвездни войни“ и дали наистина бихме могли да видим подобна колаборация в бъдеще.

Слуховете за това бяха подхранени допълнително, след като двамата режисьори посетиха снимачната площадка на The Mandalorian – един от новите сериали от вселената на „Междузвездни войни„, който ще можем да видим скоро. Братята Русо свършиха брилянтна работа с ангажимента си за Marvel, поради което много фенове се надяват, че ще могат да ги видят и работейки върху вселената на „Междузвездни войни“.