Soundtrack.bg

Гледайте новия трейлър на „Капитан Марвел“ (ВИДЕО)

Marvel разпространи нов трейлър на очаквания с огромен интерес бъдещ блокбъстър „Капитан Марвел“.

„Капитан Марвел“ с участието на носителката на „Оскар“ Бри Ларсън е една от най-очакваните филмови продукции на Marvel. А сега вече можем да видим и чисто нов трейлър на лентата, режисирана от Ана Боудън и Райън Флек.

„Искаш ли да знаеш какво наистина си ти?“ Този въпрос чуваме, зададен към Карол Данвърс, която светът ще опознае по-добре в ролята ѝ на Капитан Марвел. Но коя наистина е тя и каква ще бъде ролята ѝ в предстоящата четвърта фаза на филмовата вселена на Marvel? Това предстои да разберем.

Това, което със сигурност знаем, е че Карол е военен пилот от най-висока класа, разполагащ с изключителни способности. Карол се оказва в средата на масивен конфликт между две извънземни раси – крий и скрул. Когато е намерена от крий и получава тяхно ДНК, Карол се превръща в могъщия Капитан Марвел – героят, който е в състояние да спре войната между двете раси веднъж и завинаги.

Действието в „Капитан Марвел“ се развива през 90-те години на миналия век. Карол Данвърс се връща обратно на Земята, опитвайки се да изясни историята си. „Продължавам да имам тези спомени“, казва тя на по-младия и дигитално подмладен Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън), добавяйки: „Нещо в миналото ми е ключът към всичко това“.

В трейлъра виждаме и фрагменти от миналото на Карол, включително как тя е открита и намерена от крий. Самите крий тя описва като „раса от благородни воини-герои“. Крий намират Карол полумъртва и лишена от спомени. Сега обаче тя е преродена като крий, за да „живее по-дълго и по-силна“.

Разбира се, сега всички ние искаме да разберем, колко големи точно са силите на Капитан Марвел. И дали именно този герой не е ключът към това могъщият Танос да бъде спрян? „Капитан Марвел“ излиза два месеца преди следващия „Отмъстителите“, като се надяваме, че филмът ще ни предостави много отговори.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.