Soundtrack.bg

Матю Макконъхи, Колин Фарел и Хю Грант в новия филм на Гай Ричи

Многократно сме ви казвали, че сме огромни фенове на Гай Ричи. Обожаваме го, защото неговият режисьорски подпис е ярък и личи във всеки негов филм, независимо от жанра – динамика, раздвиженост, много сюжетни обрати, страхотни актьори, които виждаме в нетипична светлина, британско чувство за хумор, и, разбира се, адски много адреналин. В последните години обаче той изкара няколко филма с различно качество и различни жанрове. От шпионски филми The Men From UNCLE, през фентъзи „Легендата за Артур“ до детски – предстоящия Аладин. Всички обаче знаем къде е той най-добър – в криминалните филми, към които подхожда с особено чувство за ирония и черен хумор и които му спечелиха славата на голям режисьор.

Затова и, както писахме преди време, много се зарадвахме на новината, че той е решил да се завърне към корените си и да режисира нов криминален филм. Бъдещият му проект е наречен “Toff Guys”. Филмът ще бъде точно в духа на „Две димящи дула“ и „Гепи“. Историята на филма е представена накратко: „Английски наркобос се опитва да продаде високо печелившата си империя на династия от оклахомски милиардери“. Сценарият, а писан от Гай Ричи, който със сигурност ще бъде и режисьор.

Голямата новина около филма е, че към актьорския състав ще се присъедини Колин Фарел. Фарел е специфичен актьор, който навремето никой не харесваше. В последните години обаче той узря и стана един от най-добрите съвременни холивудски актьори, впечатлявайки ни с ролите си в True Detective (единственото хубаво нещо на 2-ри сезон), The Lobster, „Убийството на свещения елен”, „Седемте психопата“ и други.

Напомняме ви, че преди време стана ясно, че главната роля във филма ще е на Матю Макконъхи – наркобос, който иска да се измъкне от сенчестия си бизнес и да го продаде. Хю Грант пък влиза в ролята на папарак, който има скандални снимки, с които щ изнудва героя на Макконъхи . Въобще – актьорският състав се очертава наистина невероятен, а е много любопитно, че за пръв път ще видим Макконъхи и Фарел на едно място, които бяха главни герои на първи и втори сезон на True Detective.