Soundtrack.bg

Нов поглед над Зак Ефрон в ролята на серийния убиец Тед Бънди

Предстои да видим Зак Ефрон в едно от най-големите му предизвикателства до момента.

В The Greatest Showman гледахме как Зак Ефрон танцува по сцената, но следващият проект на младия холивудски актьор е коренно, коренно различен. Това е така, защото Ефрон влиза в кожата на Тед Бънди – един от най-известните и страховити серийни убийци в историята на човечеството.

Звездата от „Спасители на плажа“ е главното действащо лице във филма с атрактивно заглавие Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, който ще ни запознае с историята на харизматичния, но и безмилостен Тед Бънди.

Ефрон сподели в социалните мрежи снимка от продукцията, където неговият персонаж се намира в съдебната зала. В кепшъна той пише, че е готов за представянето му на престижния кино фестивал „Сънденс“. Там неговата премиера пред публика ще се състои през месец януари следващата година.

 

View this post on Instagram

 

Ready for Sundance! #extremelywickedshockinglyevilandvile

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile разказва историята на Тед Бънди, но през погледа на неговата приятелка Елизабет Клопфер. В ролята на Елизабет ще видим Лили Колинс – дъщерята на известния музикант Фил Колинс.

Докато е на свобода, Тед Бънди отнема живота на поне 30 жени в периода между 1973 и 1978 година. Като това са единствено жертвите, за които знаем. Впоследствие Бънди е осъден на смърт и е екзекутиран на електрическия стол във Флорида през 1989 година.

Режисьор на лентата е Джо Берлинджър, който е носител на „Еми“ и номиниран за „Оскар“. Сред останалите известни имена, които ще видим във филма, са Джон Малкович, Джим Парсънс, Анджела Сарафян и дори фронтменът на Metallica Джеймс Хетфийлд.