Soundtrack.bg

Вижте китайските постер и трейлър на „Акуамен“

Нов поглед над предстоящия „Акуамен“, но този път от китайска гледна точка.

Остава по-малко от месец до излизането на голям екран на „Акуамен“ – мащабната и амбициозна продукция, с която DC ще направят опит поне да се доближат до конкурента си Marvel, поне що се отнася до успеха им в киното.

„Акуамен“ е режисиран от австралиеца Джеймс Уан, а в главната роля ще видим екшън звездата Джейсън Момоа.

Благодарение на интереса и на китайската аудитория, вече можем да се насладим на нов постер и нов трейлър на филма. И двата са сравнително близки до това, което вече сме виждали, но китайският трейлър ни предлага някои допълнителни сцени от Атлантис – красивият подводен град, който Джеймс Уан и екипът му успяха да създадат.

В „Акуамен“ Джейсън Момоа влиза в ролята на Артър Къри – наполовина човек, наполовина атлант, разполагащ с изключителни сили. Сега Къри е изправен пред най-голямото предизвикателство в живота си, от което зависят милиони други животи. Артър ще трябва да разбере, дали е достоен да бъде това, за което винаги е бил роден – да бъде крал.

Освен фантастичния Джейсън Момоа, участие в мащабната продукция взимат още популярни имена като Амбър Хърд, Уилям Дефо, Патрик Уилсън, Долф Лундгрен, Никол Кидман и други.

„Акуамен“ ще можм да гледаме на голям екран от 21 декември.