Soundtrack.bg

Вижте нови снимки от предстоящия филм за Жокера

DC и Warner Bros. разпространиха нови снимки от предстоящия филм за Жокера с Хоакин Финикс.

Феновете на комикс героите вече могат да се насладят на нови снимки от снимачната площадка на предстоящия филм за Жокера с Хоакин Финикс в главната роля. Това е един от двата филма за култовия злодей от вселената на DC, които се подготвят в момента. Другият ще бъде с участието на Джаред Лето, който отново ще пресъздаде образа си от „Отряд самоубийци“.

Хоакин Финикс отново е на улиците в ролята на Жокера. По-цветен и шантав откогато и да е било, напълно в стилистиката на един от най-големите врагове на Батман. Лентата е режисирана от Тод Филипс, а повечето критици и фенове ѝ възлагат далеч повече надежди, отколкото продукцията с участието на Джаред Лето.

На снимките виждаме Жокера на Финикс в шарен костюм в червено, жълто и зелено. Той носи и обичайния за Жокера грим на лицето си.

Хоакин Финикс в ролята на Жокера

На този етап знаем малко детайли относно сюжета на филма. Ще проследим обаче самото начало на раждането на Жокера – от момента, в който един човек губи разсъдъка си и се превръща в гениален престъпник. Престъпник, с когото дори самият Батман има трудности да се справи.

Хоакин Финикс в ролята на Жокера

Режисираният от Тод Филипс филм ще излезе на голям екран в началото на месец октомври 2019 година.

Част от актьорския състав на лентата са още Робърт Де Ниро, Франсис Конрой, Шиа Уигъм и други.