Soundtrack.bg

Limp Bizkit вече работят по следващия си албум

След дългогодишна пауза, Limp Bizkit са готови да предложат нов албум.

Култовата неометъл банда Limp Bizkit готви първия си албум от доста време насам. Това потвърди китаристът на групата Уес Борланд в социалните мрежи.

За последно Bizkit издадоха албум през 2011 година, когато ни предложиха проекта си Gold Cobra. Година по-късно те вече дискутираха следващ проект, който бяха кръстили Stampede of the Disco Elephants. До издаването на подобен албум обаче така и не се стигна, след като Limp Bizkit бяха разтресени от противоречия в бандата и дори напускането на нейни членове.

Уес Борланд обяви новините в социалната мрежа Instagram. Борланд публикува видео, на което демонстрира част от загрявката си за свирене. „Загряваме, за да направим чисто нов албум на Limp Bizkit“, написа той.

Борланд добави, че бандата е щяла да започне записите още преди няколко дни, но колосалните пожари в Лос Анджелис са осуетили плановете им.

Пожарите в Ел Ей не пожалиха и къщите на самия Борланд и фронтмена Фред Дърст. Китаристът загуби важно оборудване в изгорялата си къща, а опожарен бе и имот на Фред Дърст.

 

View this post on Instagram

 

My pedalboard, 2 guitars, 2 amps, a 2×12 cabinet, several other pedals and misc equipment were inside this house.

A post shared by Wes Borland (@thewesborland) on

Предстоящият нов албум на Limp Bizkit ще бъде шести поред за бандата от Джаксънвил. Изминаха вече 21 години от дебюта на групата, който стана факт през 1997 година с албума Three Dollar Bill, Y’all$.

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ – Пощенска кутия за приказки

Място Наречено Другаде – театър Борисова

СИМФОНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ВИВАЛДИ ЗАВИНАГИ

Свободно падащи истории