Soundtrack.bg

Излезе първият кадър от новия сезон на „Игра на тронове“

След няколко месеца предстои да видим може би най-очаквани сезон в историята на телевизията – последният на „Игра на тронове“. Тепърва ще започнат да ни заливат с кадри, информация, тийзъри и накрая трейлъри – нещо, което очакваме с нетърпение.

В списание Entertaiment Weekly излезе първият кадър на новия сезон. Както можете да се досетите той на Денерис и Джон Сноу – главните герои на цялата поредица. Двамата са прегърнати и изглеждат повече от трогателно. Отсега ни се свива стомаха като знаем колко драматично ще завърши всичко между тях и, почти със сигурност, само единият ще оцелее накрая на сезона.

Както си спомняте – в края на миналия сезон двамата най-накрая влязоха в очакваната романтична връзка. Те са перфектни един за друг, но си нямат представа какво ще им се случи. Защото и двамата са претенденти за трона, като всъщност Джон е Таргариен, син на Регар и истински законен наследник на Железния трон. Това автоматично прави Джон и Денерис племенник и леля. Разбира се, запознатите с предисторията на книгите и рода Таргариен знаят, че това всъщност не е проблем. В този род кръвосмешението е не само нещо нормално, но дори препоръчително. Какво ще се случи между тях обаче – остава спекулация.

Както вече знаем – новия сезон ще излезе догодина или късна пролет, или ранно лято. Затова и предполагаме, че най-вероятно премиерата ще е април-май 2019 година.

Междувременно наскоро изтече информация от Шон Бийн (Нед Старк – главния герой в първи сезон на сериала), че той е участвал в заснемането на специален епизод на шоуто на американския водещ Конан О‘Брайън, в който участват всички главни актьори, изпълняващи роли в сериала – от самото му създаване. Това се случило по време на затвореното грандиозно закриващо парти в Белфаст, Ирландия. Епизодът на шоуто със сигурност ще си струва гледането и ще бъде пуснат преди премиерата на 8-мия последен сезон.