Soundtrack.bg

Вижте първи кадри на Хенри Кавил като Гералт от Ривия

Netflix показаха първи кадри на Хенри Кавил в ролята на Гералт от Ривия във „Вещерът“.

Супермен се превърна във Вещерът. Както ви бяхме съобщили още преди време, британският актьор Хенри Кавил ще влезе в ролята на Гералт от Ривия – вещерът, придобил известност от романите на Анджей Сапковски и последвалите успешни видео игри.

Кавил е главното действащо лице в сериал, върху който стрийминг платформата Netflix работи в настоящия момент. Сега американската компания разпространи и първи кадри, на които можем да видим британския актьор в ролята на вещера Гералт.

От Collider се пошегуваха, че на снимката като Гералт Хенри Кавил изглежда като „възрастен Леголас“, но все пак и добавят, че все още е твърде рано да си вадим изводи.

Предстои снимките на сериала да стартират в Унгария, а първият сезон на шоуто трябва да пристигне в каталога на Netflix през следващата година.

Освен Хенри Кавил, участие в шоуто ще вземат още Фрея Алън, Аня Калотра, Джоди Мей, Бьорн Харалдсон, Адам Леви, Мими Ндивени и други.

Какво можем да добавим, освен че рязко почувствахме нужда да прелистим отново книгите на Анджей Сапковски или да изиграем последната игра от гейминг поредицата. А вие?

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.