Soundtrack.bg

Eminem пусна видео към парчето си за „Венъм“

Рап легендата Eminem е част от саундтрака на новата лента „Венъм“.

В деня на излизането на „Венъм“ по кината, рап легендата Eminem пусна и официално видео към парчето, което той написа специално за филма.

Самата песен също се казва „Venom“ и е част от последния албум на Slim Shady, носещ името Kamikaze.

Както можеше да се очаква, стилистиката на видеото е мрачна и напълно пасваща си с атмосферата на филма, в който ще видим Том Харди в главната роля.

Клипът започва с непознат, който минава покрай строшено на земята копие от последния албум на Eminem Kamikaze, но с изцяло черен и празен диск в кутийката.

Както би направил всеки, човекът взима диска и го слага в раницата си. Тайнствена сила обаче го обладава, а след това започва да се предава от човек на човек. Всеки един „заразен“ предава вируса на друг.

Още преди време Eminem обяви, че негова песен ще бъде част от саундтрака на „Венъм“. Именно с това парче завършва и неговия изненадващ последен албум, който рапърът от Детройт пусна неочаквано за всички.

Иначе първите ревюта на „Венъм“ не са особено положителни. Може да се каже, че критиците останаха разочаровани от лентата. Въпреки това, филмът с Том Харди се радва на добри цифри в световния боксофис, напук на негативните ревюта.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.