Soundtrack.bg

Рамбо се превърна в… каубой

Почакайте! Джон Рамбо вече е… каубой!?

Никога не сме вярвали, че онзи безкомпромисен войник Джон Рамбо, можещ да се справи с цяла армия от вражески войници, в един момент просто ще сложи каубойска шапка и ще се качи на кон, живеейки си спокойно в някое ранчо. Но по всичко изглежда, че ситуацията е именно такава.

Холивудската суперзвезда Силвестър Сталоун вече стартира снимките по петата част на „Рамбо“. Слай пусна снимка от първия снимачен ден на продукцията, на която се вижда облечен с каубойски дрехи. „Днес започваме да снимаме“, написа Сталоун под снимката.

 

View this post on Instagram

 

Tonight we start filming…!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Постът на Сталоун бързо събра повече от 350 хиляди харесвания, а актьорът бързо пусна още една снимка. На нея той отново е облечен в каубойски дрехи, но този път е на гърба на кон. Кепшънът на Сталоун гласи „“Comes a Horseman Wild and Free“, което е пасаж от песента „Don Quixote“ на музикалната легенда Гордън Лайтфут.

 

View this post on Instagram

 

… Comes a Horseman Wild and Free. @rambomovie #rambo5

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

72-годишният Сталоун използва активно социалните мрежи, за да промотира петата част на „Рамбо“.

 

View this post on Instagram

 

3 days left to go… And the adventure begins…Rambo 5 Comes alive.

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Според информация на The Hollywood Reporter, новият „Рамбо“ би трябвало да излезе през есента на 2019 година. Преди десет години на екран излезе четвъртият филм от франчайза, който бе кръстен просто Rambo.

Можем само да се надяваме, че и петият филм за войника ветеран ще бъде на ниво. Ще се почувстваме много неловко, ако толкова обичана и любима поредица ни разочарова. Остава да видим какво ще ни предложи този път Слай.