Soundtrack.bg

Първи трейлър на 3-ти сезон на Daredevil

Daredevil играе специално място за Marvel и Netflix. Това със сигурност е най-успешният, обичан и качествен сериал на Marvel-ски супергерой до момента. Освен това той е един от големите флагмани на Netflix, отваряйки им врати за всички последващи сериали с второстепенни герои на Marvel. Поне според нас обаче – макар и някои добри и успешни – никой не успя да повтори феноменалния успех на първите два сезона на Daredevil.

Всъщност сериалът е почти перфектен. Първо – Daredevil хич не е второстепенен герой и има многобройни фенове. Второ – качеството на сериала е наистина много висока летва. Той прилича много повече на трилогията „Батман“ на Кристофър Нолън, отколкото на останалите Marvel филми. Адски мрачен, страхотна хореография, кървав, брутален, ноар атмосфера и великолепен актьорски каст. Каквото и да кажем за него – малко ще е. Това е едно от нещата, свързани с Marvel, които гледаме и чакаме с нетърпение, а не сме просто “meh – става“. Затова и няма как да не сме развълнувани от излизането на трети сезон. Вижте трейлъра му:

Третият сезон ще бъде пуснат с всичките си епизоди на 19-ти октомври тази година. Последно Мат Мърдок беше видян в края на The Defenders, където беше затрупан от сриваща се сграда. Той обаче е оцелял, но се е променил. Като за начало – решил е да се превърна изцяло в „Дявола от Хелс Китчън“ и да зареже католическата си вяра и адвокатската си работа.

Очаква се в трети сезон Мат Мърдок да бъде дори още по-брутален и дори да се доближава до нивото на The Punisher.  В сезонът ще се завърне пълнокръвно е брутално добрият като персонаж и актьорска игра Кингпин и дори ще е облечен в емблематичния си бял костюм от комиксите.

Третия сезон ще е базиран на комиксите Born Again, която се смята за една, а може би и най, емблематичната от поредицата на Daredevil. В нея Кингпин научава за самоличността на Мърдок и унищожава целия му живот. Въобще – очертава се един меко казано великолепен нов сезон.