Soundtrack.bg

Първи поглед над Жокера на Хоакин Финикс

Хоакин Финикс е Жокера в новия филм на Тод Филипс.

Вече можем да видим първи кадър на Хоакин Финикс като Жокера в предстоящия филм, който ще ни запознае със самите корени на един от най-знаменитите злодеи във вселената на Батман и DC Comics.

Режисьорът Тод Филипс разпространи в мрежата изобажение, което показва Финикс като Артър – човекът, който впоследствие ще се превърне във фанатичния зъл гений Жокера. Предполага се, че пълното име на персонажа ще бъде Артър Флек, а ние ще можем да проследим пътя му от неуспешен комик до един от най-страшните злодеи в Готъм. Действието на лентата ще се развива през 80-те години на миналия век.

 

View this post on Instagram

 

Arthur.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

Филмът за Жокера трябва да се появи на голям екран през месец октомври 2019 година. Участие в лентата ще вземе и великият Робърт Де Ниро, за когото това ще бъде първа роля в продукция за супергерои. Де Ниро ще играе водещ, който има важна роля за развитието на Жокера като персонаж.

Във филма ще видим и актрисата Зази Биц, която ще влезе в ролята на самотна майка, имаща мистериозна връзка със злодея.

През миналия месец Хоакин Финикс отговори на хората, които си задават въпроса, дали той всъщност наистина е подходящ за тази роля. Други пък се питат, как неговата роля ще сработи поради факта, че в същото време ще видим и друг филм за Жокера, но с Джаред Лето в главната роля.

„Наистина не ме интересува какво мислят хората“, цитиран бе Финикс, добавяйки: „На кого му пука?“

Имайки предвид, че ролята на Жокера е била поверявана на имена като Джак Никълсън, Хийт Леджър и Марк Хамил, то задачата пред Хоакин Финикс определено не е лесна. Персонажът на злодея е дълбок и комплексен, като предстои да видим как ще се справи Финикс.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.