Soundtrack.bg

Арън Пол влиза в трети сезон на Westworld

Арън Пол беше един от най-популярните телевизионни актьори години наред. Звездата му изгря, благодарение на втората най-главна роля в сериала Breaking Bad, излъчван от AMC – сериал, за който се смята, че до голяма степен промени историята на телевизията, доказвайки, че едно шоу може да бъде не по-малко успешно, качествено, добре заснето, заплетено и високобюджетно, отколкото кино филм. В Breaking Bad Арън влезе в ролята на любимия на всички Джеси Пинкман. За съжаление – от тогава не сме го виждали почти никъде, тъй като изборът му на филми и сериали в последните 5 години не му донесе нито една наистина популярна роля.

Явно това е на път да се промени (дано), защото стана ясно, че Арън Пол ще влезе в третия сезон на Westworld. За момента ням абсолютно никакви подробности за това за каква роля иде реч, но според информацията – продуцентите са подготвили нещо голямо за него и ролята му в никакъв случай няма да е маловажна или епизодична. Изборът на Арън е може би малко отчаян ход на продуцентите да се привлекат фенове от франчайза Breaking Bad.

Вторият сезон на Westworld беше огромно разочарование за феновете и високите очаквания въобще не се оправдаха. Ножът с две остриета – заплетеният мултисюжет – този път изигра много коварна роля, ставайки твърде сложен, заплетен, изключително труден и муден за следене, а на моменти – напълно нелогичен. Вторият сезон отчете много рязък спад на гледаемостта с всеки следващ епизод, като 6-тия беше видян от едва 1.11 млн. души, което е много под най-слабия епизод на първи сезон. За справка – финалът на първи епизод е гледан от 2.24 млн. американци по време на премиерата си, а финалът на втори – от едва 1.56 млн.

Въпреки слабите за самия него рейтинги – сериалът продължава да има много фенове и сравнително висока гледаемост. Заради това и от HBO са дали зелена светлина на трети сезон, като единственото, което ни остава, е да се надяваме, че те ще се поучат от грешките си и ще ни дадат нещо по-добро.

Антон Далчев

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.