Soundtrack.bg

Хенри Кавил приключи с ролята на Супермен

DC и Warner Bros. ще трябва да си търсят нов Супермен, след като стана ясно, че британският актьор Хенри Кавил няма да продължи да заема ролята.

Кавил, който наскоро бе избран да играе Гералт от Ривия в продукцията „Вещерът“ на Netflix, носи наметалото в продукции като Man of Steel, Batman vs. Superman и миналогодишния Justice League.

The Hollywood Reporter съобщава, че Warner Bros. са имали желанието да включат Кавил като Супермен в новата си продукция Shazam! Преговорите между Кавил и студиото обаче са претърпели пълен провал, с което и пред британския актьор се е затворила вратата за бъдещи нови роли на Супермен.

В момента Warner Bros. и DC насочват вниманието си към продукцията Supergirl, която ще ни върне назад във времето. Това елиминира Кавил като потенциален участник във филма, тъй като възрастта му няма да позволи той да бъде част от филма.

Освен това, не се очаква да видим нов филм за Супермен в близките няколко години. „Супермен е като Джеймс Бонд – след определен етап от време, вече започваш да гледаш за нови актьори“, споделя източник от студиото.

Така Хенри Кавил своеобразно се присъединява към Бен Афлек, който най-вероятно също няма вече да видим в ролята на Батман.

Смята се, че Warner Bros. не са доволни с филмите на DC до момента и колебливия им успех. Поради това студиото иска да рестартира целия процес и да направи много промени, предлагащи ни една напълно нова вселена. В момента DC изостават значително от основния си конкурент Marvel по отношение на успехи в боксофиса. Единствено Wonder Woman на Пати Дженкинс бе приет по-радушно от критиката, за разликата от повечето други продукции на студиото.

В публичното пространство дори се появиха слухове, че звездата от „Крийд“ Майкъл Б. Джордан би могъл да замени Хенри Кавил. Това означава, че за първи път бихме имали чернокож Супермен.

 

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.